Grant Thornton

Logo van Grant Thornton
Meer weten over Grant Thornton als werkgever?

Bekijk dan hun carrièrewebsite voor meer informatie.

  • Hoofdkantoor in Alphen aan de Rijn
  • Actief in 140 landen
  •  56.000 medewerkers
  •  Accounting/ Finance

Werken bij Grant Thornton

"Leerzaam, Uitdagend, Ruimte voor Ontwikkeling Persoonlijke Groei, Fijne Werksfeer" Carrière bij Grant Thornton volgens de starters

Vacatures in: Amsterdam - Rotterdam - Leiden - Alphen aan den Rijn - Woerden - Gouda

Je bent een ambitieuze student. Je wilt deskundige worden op jouw vakgebied. Ruimte om te groeien is essentieel. Wij begrijpen dat. Je zoekt niet alleen een functie die je creativiteit prikkelt en je uitdaagt tot grensverleggende prestaties. Je wilt nog meer: je persoonlijke ontwikkeling continueren. Wij geven je die ruimte om te groeien binnen onze verschillende disciplines.

Audit & assurance
Audit & assurance staat voor RA gerelateerde dienstverlening. Dit houdt het toetsen van (complexe) posten van de jaarrekening in aan alle van toepassing zijnde regelgeving. Ook processen in de bedrijfsvoering worden getoetst (interim controle). Strategie en doelstellingen van de onderneming worden vertaald in risico’s en gevolgen voor de jaarrekening. Je werkt veelal in roulerende teams. Per opdracht kan de samenstelling en grootte van het team variëren.

Nationale fiscale praktijk & International Tax Services
Als fiscalist binnen de nationale praktijk geef je onder andere advies op het gebied van ondernemingsvormen, herstructureringen, inkomsten- en vennootschapsbelasting en samenwerkingsvraagstukken of opvolgingsproblematieken. Als fiscalist binnen de internationale praktijk word je onder meer gespecialiseerd in het kunnen doorgronden van internationale structuren, transfer pricing, grensoverschrijdende arbeid, vennootschapsbelasting, douanebelastingen en de internationale verrekening van btw.

Specialist Advisory Services Corporate finance, Transaction Advisory Services, Restructuring & Performance Improvement en Forensic & Investigation Services. Dit is een greep uit onze specialistische diensten. De specialisten werken samen in een team. Hun werkzaamheden gaan verder dan alleen voor de eigen vestiging. Ze strekken zich uit over alle vestigingen. Intensief contact met de collega's uit andere disciplines, andere vestigingen en met het internationale netwerk is volop aanwezig. Klanten Je verricht je werkzaamheden voor middelgrote en grotere ondernemingen, maar ook voor grotere familiebedrijven, beursgenoteerde en internationaal opererende ondernemingen. Ondernemingen waarbij een directeur-groot aandeelhouder aan het roer staat of waar eigendom en leiding gescheiden is. Onze klanten zijn met name actief binnen de profit sector, binnen verschillende branches.

Impressie Grant Thornton